Over TRUVA

TRUVA registeraccountants & belastingadviseurs is een accountantskantoor voor controleren, beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen, het verlenen van administratieve diensten, alsmede het verzorgen van fiscale aangelegenheden en het verstrekken van (internationale)belastingadviezen.

TRUVA registeraccountants & belastingadviseurs is er voor ondernemingen en ondernemers, die duurzaamheid en economisch succes willen combineren. 

Het team van TRUVA biedt 100% discretie bij het verzorgen van uw administratie of het opstellen van uw jaarverslagen. Het kantoor is in juni 2005 opgericht. De oprichters zijn afkomstig van grote internationale accountantskantoren, waar zij gedegen ervaring hebben opgedaan in zowel de nationale als de internationale accountants- en adviespraktijk. Onze registeraccountants en (belasting)adviseurs zijn uitstekend in staat over de grenzen van de eigen discipline te kijken. Wij spreken de taal van de ondernemer en kennen hun dagelijkse problemen. Wij bezitten de brede kennis en ervaring om tot doeltreffende oplossingen te komen, zowel op het gebied van accountancy als fiscaliteit.

TRUVA registeraccountants & belastingadviseurs combineert de kwaliteit van een groot kantoor met de flexibiliteit van een kleine organisatie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke benadering staan bij TRUVA registeraccountants & belastingadviseurs altijd voorop. Wij staan niet alleen voor een breed, compleet en up-to-date dienstenpakket. Daarnaast zorgen wij, via permanente scholing, dat wij onze opgedane kennis up-to-date houden om een hoog beschikbaar kennisniveau te waarborgen.