Diensten in de zorg

Zorginstellingen die een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) willen opzetten, een specifiek zorgproces willen verbeteren en/of organisatieveranderingen willen doorvoeren of eenvoudig een kwaliteitshandboek willen ontwikkelen, die kunnen wij helpen met onze kennis en ervaring.

Om zorg in natura te kunnen leveren, moet uw organisatie aan allerlei vereisten voldoen. TRUVA registeraccountants & belastingadviseurs biedt u mogelijkheden om dit inzichtelijk te maken, en helpt u en uw organisatie hieraan te voldoen. Een kwaliteitsmanagementsysteem vormt de ideale basis om voor uw cliënten en/of patiënten een betrouwbare organisatie te creëren. Zo blijft u systematisch verbeteren in de kwaliteit van uw dienstverlening. Het HKZ keurmerk stelt een basisgarantie voor kwaliteit en maakt zichtbaar dat uw kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan eisen die vanuit de zorgsector, door financiers, patiënten/consumenten en de overheid worden gesteld.

Wilt u meer weten over HKZ certificering  en over het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem, e-mail ons dan (accountancy@truvagroup.nl) of bel ons 020 41 11 852. Met onze ruime ervaring en deskundigheid kunnen wij u zeker van dienst zijn!